2010-02-23

sportlov jobblov lov lov lov

Sportlovet har kickat igång, men det skulle snarare kunna kallas jobblov för min del. Sitter bakom Smarkets kassaband alla dagar denna vecka förutom på torsdagen, och dessutom jobbade jag extra idag för att en person var sjuk. Dock är det välbehövliga pengar som rullar in så jag tänker inte klaga. Och på tal om pengar, var det inte svårt att hitta något ändamål att låta den upphittade fyrahundra euron att gå till. En resa till Tysklandet under våren för att hälsa på min käraste Sandra lockar och drar och så har jag en hel halv kamerautrustning som är i behov av förnyelse efter allt för många olyckor. Senast ikväll lossnade (?!) ett objektiv av kameran då jag skulle fokusera och dem ramlade rakt i govlet. Detta ledde till att det knappt vill autofokusera alls mera och dessutom har det konstiga ljud för sig. Buhuu, jag vill dra täcket över huvudet och inte stiga upp förrän solen skiner och det är vår igen (alternativt: när alla mina förstörda tekniska saker har fixat sig själva). För att förgylla dagen ytterligare, såg jag att några av mina Gamlas dansbilder hade villat bort sig till Facebook, och det gjorde mig lite småledsen. Hur många gånger skall man vara tvungen att tjata på att det faktiskt är FÖRBJUDET att ta andras bilder utan lov!? Om det inte vore för att jag faktiskt inte har hjärta till att vara elak och riktigt jävlig, så skulle en fin liten räkning komma flygande snabbt som attan. Börjar bli trött på att folk går omkring och använder mina bilder hur som helst.
Tänker ta ett bildlov också under den här veckan, vilket innebär att jag inte kommer att jobba eller fixa med några bilder alls (såvida jag inte själv får lust med det), så det är ingen idé att fråga efter några dansbilder, teaterbilder, studiobilder eller bilder från något annat evenamang. Just as you know. Nu skall jag förska bota min sjuka hals och mina kalla fötter med te ur mina fina peacemugg, och sen skall jag gå och lägga mig och hoppas på att humöret är lite bättre imorgon. Skall ju trots allt dra över till Stockholm igen.

1 kommentar:

  1. Nu har jag ingenting med dina gamlas dans bilder att göra men om du nu vill påminna folk om regler angående bilder så vill jag påminna dig om att det är förbjudet att publicera bilder på människor om du inte fått lov av dem att göra det! Jag vet nämligen att du har såna bilder på din blogg där du inte har fått lov av dem som är med på bilderna att publicera dem.

    SvaraRadera